Informace o možném dočasném zpomalení procesu agend spojených s přístupem do Rejstříku trestů (zejm. ověřování spolehlivosti)

4. 10. 2023

Upozorňujeme veřejnost, že dne 8. 10. 2023 je plánováno spuštění nového Informačního systému Rejstříku trestů, přičemž od 4. 10. 2023 začne proces migrace dat ze systému stávajícího. Z důvodu přechodu na nový systém Rejstříku trestů může docházet k technickým problémům při pořizování výpisů a dat z Rejstříku trestů. Očekáváme, že případné potíže s přístupem do Rejstříku trestů mohou trvat v období od 4. 10. 2023 do 18. 10. 2023.

Prosíme proto osoby, které ve výše uvedené době plánují žádat Úřad o ověření spolehlivosti (dle § 85e a násl. zákona o civilním letectví), aby vzaly na vědomí možné prodloužení lhůt. Očekáváme však, že i navzdory možným komplikacím budou všechny žádosti vyřízeny v zákonem stanovené lhůtě.

Děkujeme za pochopení.

Odbor právní Úřadu pro civilní letectví

Máte nejasnosti? Zanechte nám vzkaz
Autor stránky: Sekce pro správu a veřejnost

Zanechat vzkaz:

Děkujeme za váš zájem nás zkontaktovat. Odpověď zašleme na vámi uvedený email. V případě dotazů nesouvisejících s touto stránkou využijte prosím možnosti v sekci Kontakty.
Vaším podnětem se bude zabývat: Sekce pro správu a veřejnost