Obnova zkoušek teoretických znalostí pilotů

24. 11. 2020

Obnovení zkoušek: ÚCL od 01.12.2020 obnovuje zkoušky teoretických znalostí pilotů v souladu s uvolňováním mimořádných opatření proti šíření pandemie Covid.

Přihlášky na zkoušku: Dosud podané přihlášky na zkoušku na listopad a prosinec 2020 byly zrušeny. Na všechny termíny zkoušek od 01.12.2020 je třeba podat novou přihlášku nehledě na to, zda uchazeč už na termíny listopad – prosinec 2020 přihlášen byl. Je možno se přihlašovat i na termíny zkoušek v roce 2021.

Ochranná rouška: Každý uchazeč je povinen po celou dobu svého pobytu v budově ÚCL mít nasazenu roušku kryjící dýchací otvory. Uchazeči budou mít možnost v případě znehodnocení své roušky, např. dlouhým používáním, obdržet na účebně roušku novou. 

Vstup do budovy ÚCL a pohyb po budově: Všechny uchazeče žádáme, aby:

  • dodržovali vzájemné rozestupy min 2 metry
  • zdržovali se v budově co nejkratší možnou dobu
  • neshromažďovali se před nebo po zkoušce ve vestibulu
  • opustili budovu neprodleně po skončení zkoušky.

Dezinfekce rukou: Každý uchazeč je povinen si před zahájením zkoušky vydezinfikovat ruce přípravkem, který bude na učebně k dispozici.

In case of any confusion or a problem, please leave us a message here
Site author: Editor in Chief

Leave a message:

Thank you for your interest in contacting us. We will send you the answer to the email address you provided us below. In case of questions not related to this page, please use the options in the section Contacts.
Your complaint will be dealt with by: Editor in Chief